Tandprotheticus Amsterdam

Bent u op zoek naar een tandprotheticus in Amsterdam? Een professioneel adres waar u terecht kunt voor problemen aan bijvoorbeeld uw kunstgebit? In onze praktijk komen veel mensen met een slecht passend of verouderd kunstgebit. Onze tandprotheticus Amsterdam help u dan ook graag hiermee, in de vorm van bijvoorbeeld implantaten. Ervaart u dus dergelijke problemen? Breng dan direct een bezoek aan onze tandprotheticus in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van implantaten in Amsterdam en hebben hiervoor dan ook de technische en medische kennis in huis.

Onze tandprotheticus in Amsterdam is niet enkel het adres voor implantaten, maar ook kunt u bij ons terecht voor uw kunstgebit. U bent bij ons daarnaast ook verzekerd van:

  • Wij bieden u een uitstekende service;
  • Garanties op ons werk;
  • Lid van o.a. Organisatie van Nederlandse Tandprothetici;
  • Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Heeft u bepaalde vragen over onze mogelijkheden voor implantaten in Amsterdam? Of wilt u direct een afspraak maken bij onze tandprotheticus Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door een e-mail te sturen via onze contactpagina of door te bellen naar 020 – 689 29 56.

In Amsterdam zijn wij gevestigd aan de Pieter van der Doesstraat 63.

Implantaten Amsterdam

Implantaten kunnen vergeleken worden met kunstwortels, die als een schroef in de kaak geplaatst worden. Implantaten komen bevestigd op de plaats waar vroeger uw tanden en kiezen hebben gestaan. Niet voor iedere tand of kies wordt een implantaat geplaatst. Voor het dragen van een prothese volstaat het al als er slechts 2 of 4 implantaten worden geplaatst.

Er bestaan drie verankeringsystemen om het kunstgebit vast te zetten over de implantaten. In onze praktijk in Amsterdam worden toegepast drukknopen, magneten en een steg, staafje tussen de implantaten.

Gecertificeerde tandprotheticus Amsterdam

Als gediplomeerd tandprotheticus moeten wij voldoen aan strenge opleidingseisen, welke regelmatig worden getoetst en uitgebreid. Hiervoor zijn wij lid van en/of gecertificeerd door Organisatie van Nederlandse tandprothetici, Stichting Garantiefonds Mondzorg, BIG en HKZ. Extra waarborg voor gedegen behandeling.

Ons Adres

U kunt onze praktijk vinden tussen de Jan van Galenstraat en de Jan Evertsenstraat ter hoogte van de Admiralengracht. Het adres is:

Pieter van der Doesstraat 63
1056 VD Amsterdam
Telefoon 020-689 29 86

Locatie Purmerend:
Emmakade 2
1441 ET Purmerend
Telefoon: 0299-417733

Email: info@goedkunstgebit.nl