Problemen met uw kunstgebit in Amsterdam?

Zoekt u een professioneel adres waar u terecht kunt voor verhelpen van problemen aan uw kunstgebit in Amsterdam? Wij ervaren dat veel mensen een slecht passend of verouderd kunstgebit hebben. Tandprothetische praktijk H.P. Hahnen helpt u dan graag hiermee, zodat er geen sprake meer is van pijn en ongemak. Ervaart u deze problemen zelf ook aan uw kunstgebit in Amsterdam? Breng dan direct een bezoek aan onze tandprotheticus. Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van een kunstgebit en hebben hiervoor dan ook de technische en medische kennis in huis.

Tandprothetische praktijk H.P. Hahnen is niet enkel het adres waar u terecht kunt voor uw kunstgebit in Amsterdam.  Wij kunnen u ook helpen als een klikgebit noodzakelijk blijkt. U bent bij ons verzekerd van:

  • Wij bieden u een uitstekende service;
  • Garanties op ons werk;
  • Lid van o.a. Organisatie van Nederlandse Tandprothetici;
  • Wij zijn aangesloten bij alle zorgverzekeraars.

Heeft u bepaalde vragen over onze mogelijkheden voor een kunstgebit in Amsterdam? Of wilt u direct een afspraak maken om over problemen met uw kunstgebit te spreken? Neem dan contact met ons op. Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@goedkunstgebit.nl of door te bellen naar 020 – 689 29 56.

In Amsterdam zijn wij gevestigd aan de Pieter van der Doesstraat 63.

Naast specialist in kunstgebit in Amsterdam ook het adres voor een klikgebit

Als een normale prothese niet het gewenste resultaat oplevert, wordt er vaak gewerkt met een klikgebit. Dit zeker ook in onze praktijk in Amsterdam. Als u bijvoorbeeld een kunstgebit draagt, kan uw onderkaak slinken. Dit slinken heeft als gevolg, dat de onderkaak steeds minder hoog wordt en uw kunstgebit zal losser gaan zitten. Als er bij sprake is van dit probleem, dan kunnen wij beoordelen of een klikgebit  bij u noodzakelijk is.

Bij bijna iedereen is het mogelijk om een klikgebit te plaatsen in onze praktijk in Amsterdam. Er zijn echter wel enkele voorwaarden aan verbonden. Zo moet er bijvoorbeeld voldoende kaakbot aanwezig zijn om het klikgebit te verankeren, het kaakbot en tandvlees moeten gezond zijn. Ook moet u bereid zijn om het klikgebit goed en regelmatig te reinigen.

Direct een afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken om u te laten informeren over een kunstgebit in Amsterdam? Stuur dan een e-mail of bel direct naar 020 – 689 29 56.

Ons Adres

U kunt onze praktijk vinden tussen de Jan van Galenstraat en de Jan Evertsenstraat ter hoogte van de Admiralengracht. Het adres is:

Pieter van der Doesstraat 63
1056 VD Amsterdam
Telefoon 020-689 29 86

Locatie Purmerend:
Emmakade 2
1441 ET Purmerend
Telefoon: 0299-417733

Email: info@goedkunstgebit.nl